Logo De Belofte

WIJCHEN - Om de Wijchense kiezers op te roepen op 21 maart vooral te gaan stemmen zijn er in opdracht van de Wijchense raad vier korte promotiefilmpjes gemaakt. Deze worden vanaf dinsdag 6 maart via diverse (social) media verspreid.

In vier korte promofilmpjes komen vier thema’s aan bod die de gemeenteraad van Wijchen belangrijk vindt: wonen, voorzieningen, onderwijs en zorg. Inwoners van Wijchen geven aan waarom zij de gemeenteraadsverkiezingen belangrijk vinden. En waarom zij dus zeker gaan stemmen 21 maart. Ieder filmpje eindigt met een oproep van de betrokken inwoners én alle lijsttrekkers: “Ik ga stemmen. U toch ook?”

Kieskompas De filmpjes kunt u vinden op het youtube kanaal van de gemeente Wijchen (https://www.youtube.com/user/GemWijchen).

Verder worden de filmpjes aangeboden aan de media en worden deze verspreid via social media.

 Gemeente Wijchen gaat stemmen deel 1 (onderwijs) https://youtu.be/6pe25wqBxqs

 Gemeente Wijchen gaat stemmen deel 2 (voorzieningen) https://youtu.be/dU40Ql6uDio

 Gemeente Wijchen gaat stemmen deel 3 (wonen) https://youtu.be/vIR3qbKglzM

 Gemeente Wijchen gaat stemmen deel 4 (zorg) https://youtu.be/0QvNcjFiMkM

Mensen die nog geen keuze gemaakt hebben voor een bepaalde politieke partij kunnen Kieskompas raadplegen. Elk filmpje is aan het einde voorzien van gegevens over de Wijchense versie. Het Kieskompas is direct te bereiken via www.wijchen.kieskompas.nl.

 

Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het laatste nieuws uit Wijchen

Overig verkiezingsnieuws

 • 2,6 miljoen euro naar Foodvalley, wat gaat daarmee gebeuren?

  18 februari 2020
  EDE - In 2021 investeren Barneveld, Ede, Nijkerk, Renswoude, Rhenen, Scherpenzeel, Veenendaal en Wageningen samen waarschijnlijk bijna 2,6 miljoen euro in 'Regio Foodvalley'. Dat is 375.500 euro meer dan aanvankelijk bedacht, blijkt uit gemeentestukken. Wat gaat er met dat geld gebeuren?
 • Zo komt het nieuwe station in Nijmegen er uit te zien

  18 februari 2020
  NIJMEGEN - Het fietspad bij het nieuwe station in Nijmegen wordt verdiept aangelegd. Dat is één van de meest markante veranderingen van het stationsgebied die het college dinsdag presenteerde. Hierdoor hoeven fietsers en bussen elkaar niet meer te kruisen waarmee een eind komt aan een van de meest gevaarlijke punten in Nijmegen.
 • Geen brug of tunnel na dichtgooien spoorwegovergang, er komt een omleiding

  18 februari 2020
  WOOLD - Geen brug of tunnel na het afsluiten van de spoorwegovergang op de Greversweg in de Winterswijkse buurtschap Woold. Het college van Winterswijk houdt vast aan het oorspronkelijke plan, namelijk een omleiding voor fietsers en wandelaars over het aanpalende bedrijventerrein.
 • Zorgen over stort granuliet blijven, ook na gesprek met Rijkswaterstaat

  18 februari 2020
  DREUMEL - Wethouder Ans Mol van de gemeente West Maas en Waal heeft van Rijkswaterstaat geen openheid van zaken gekregen als het gaat om het storten van granuliet in de Maas bij Alphen.
 • 'Voedsel van de toekomst' kan doorgaan, kwekers krijgen uitstel van provincie

  18 februari 2020
  HUISSEN - Het waterlinzenproject in Lingewaard kan voorlopig doorgaan. Het project waarbij eendenkroos wordt gekweekt voor menselijke consumptie dreigde ten onder te gaan aan bureaucratie: de provincie Gelderland wilde de subsidie intrekken omdat de Europese Commissie nog geen groen licht had gegeven voor menselijke consumptie. En zo dreigde het project 'van het voedsel van de toekomst' vermalen te worden tussen twee overheden.
Delen op Facebook
Vertel je netwerk
Delen op Twitter
Vertel een vriend