Logo De Belofte

NUNSPEET - De gemeente Nunspeet gaat komende week streng controleren op fout geparkeerde fietsen bij het station. Fietsen die niet in het rek staan, worden verwijderd.

De gemeente doet dat omdat reizigers hun fietsen naast de stalling blijven parkeren. Volgens de gemeente zorgen de fietsen die niet in de rekken staan soms voor chaos en ziet het er rommelig uit. 

Dinsdag 29 oktober worden alle (brom)fietsen die niet in de stalling staan, verwijderd en overgebracht naar de gemeentewerf (Hullerweg 121). Op werkdagen van 8.00 – 12.00 uur en 13.30 – 16.00 uur kunnen de verwijderde (brom)fietsen worden opgehaald tegen betaling van 10 euro.

 

De gemeente verwijderde al eerder verkeerd gestalde fietsen.

Door: Mediapartner RTV Nunspeet

Het laatste nieuws uit Nunspeet

 • Plan Marktstraat Nunspeet in de wacht

  11 december 2019
  NUNSPEET - Op dit moment zegt alleen de fractie van de SGP in Nunspeet volmondig ja tegen de bouw van 21 appartementen op de plek van het oude postkantoor. Bij de overige partijen bestaan veel vraagtekens of wel akkoord moet worden gegaan met het plan dat ook op verzet mag rekenen van veel omwonenden.
 • Collectieve zorgverzekering minima Nunspeet blijft in stand

  29 november 2019
  NUNSPEET - Wethouder Van den Berg van Nunspeet heeft aangegeven dat de collectieve zorgverzekering voor minima blijft. Hij deed dit na vragen van Gemeentebelang Nunspeet. Die partij maakte zich zorgen omdat diverse verzekeringsmaatschappijen stoppen met het aanbieden hiervan. 
 • Zorgen over verkeersveiligheid Beltmolen en Meelzolder in Nunspeet

  31 oktober 2019
  NUNSPEET - Werknemers van bedrijven die actief zijn binnen de woonwijk Molenbeek in Nunspeet houden zich niet altijd aan de regels. Dat maakt dat, naar aanleiding van klachten van een bewoner, de eigenaren van de bedrijven zijn aangesproken door het college van burgemeester en wethouders op dat ongewenst gedrag en de omgang met het werkmateriaal.
 • Vragen SGP over wegwerkzaamheden Hulshorst

  24 oktober 2019
  HULSHORST - De SGP-fractie in de gemeente Nunspeet heeft vragen gesteld over de werkzaamheden die in opdracht van de gemeente uitgevoerd worden in Hulshorst. Fractievoorzitter Harm Jan Polinder: 'Als er een weg afgesloten wordt is dat altijd vervelend, maar soms is het niet anders. Dát deze weg wordt afgesloten is wat ons betreft geen probleem, als er maar helder over gecommuniceerd wordt. En aan die communicatie lijkt het in dit geval te schorten.'
 • Gemeente Nunspeet gaat fietsen verwijderen bij het station

  22 oktober 2019
  NUNSPEET - De gemeente Nunspeet gaat komende week streng controleren op fout geparkeerde fietsen bij het station. Fietsen die niet in het rek staan, worden verwijderd.

Overig verkiezingsnieuws

Delen op Facebook
Vertel je netwerk
Delen op Twitter
Vertel een vriend