Logo De Belofte

NUNSPEET - Als vervanger van lijsttrekker Marije Storteboom presenteerde Henry Stulen afgelopen vrijdagavond het verkiezingsprogramma van GemeenteBelang Nunspeet.

Als locatie was de raadszaal gekozen en zo werden voor deze ene keer alle 21 zetels ingenomen. Voorzitter Mark van de Bunte heette ieder welkom en ontving, als nieuwe voorzitter, uit handen van Martin Mol het verkiezingsprogramma.

Mol: 'GemeenteBelang is geen keuze maar een ideaal. Alle inwoners hebben een mening en wij mogen straks hier in de raadszaal die mening onder woorden brengen als Gemeente Belang. Wij willen geen tegenstellingen, maar er zijn voor iedereen. Dat is ons ideaal. In navolging van oprichter Jos Lussenburg willen we geen onderscheid maken op afkomst, religie, ras of wat dan ook, maar er zijn voor alle inwoners van Nunspeet.' 

Vervolgens presenteerde Henry Stulen het verkiezingsprogramma en liet alle onderdelen de revue passeren. Eén van de speerpunten is de woningbouw. De wachttijden voor sociale huurwoningen moet fors omlaag en er moet meer passend worden gebouwd.

Wie het volledige programma wil inzien, kan dat vinden op www.nunspeet-gemeentebelang.nl.

Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het laatste nieuws uit Nunspeet

 • Zorgen over verkeersveiligheid Beltmolen en Meelzolder in Nunspeet

  31 oktober 2019
  NUNSPEET - Werknemers van bedrijven die actief zijn binnen de woonwijk Molenbeek in Nunspeet houden zich niet altijd aan de regels. Dat maakt dat, naar aanleiding van klachten van een bewoner, de eigenaren van de bedrijven zijn aangesproken door het college van burgemeester en wethouders op dat ongewenst gedrag en de omgang met het werkmateriaal.
 • Vragen SGP over wegwerkzaamheden Hulshorst

  24 oktober 2019
  HULSHORST - De SGP-fractie in de gemeente Nunspeet heeft vragen gesteld over de werkzaamheden die in opdracht van de gemeente uitgevoerd worden in Hulshorst. Fractievoorzitter Harm Jan Polinder: 'Als er een weg afgesloten wordt is dat altijd vervelend, maar soms is het niet anders. Dát deze weg wordt afgesloten is wat ons betreft geen probleem, als er maar helder over gecommuniceerd wordt. En aan die communicatie lijkt het in dit geval te schorten.'
 • Gemeente Nunspeet gaat fietsen verwijderen bij het station

  22 oktober 2019
  NUNSPEET - De gemeente Nunspeet gaat komende week streng controleren op fout geparkeerde fietsen bij het station. Fietsen die niet in het rek staan, worden verwijderd.
 • Extra informatieavond Hulshorst over wegwerkzaamheden druk bezocht

  18 oktober 2019
  HULSHORST - Dat voor de inwoners van Hulshorst de wegwerkzaamheden verwarring brengt, was donderdag duidelijk door de grote opkomst tijdens de extra informatieavond.
 • NEO-gemeenten: goed afval scheiden loont

  17 oktober 2019
  NUNSPEET - De colleges van de gemeenten Nunspeet, Elburg en Oldebroek willen de hoeveelheid restafval in de gemeenten terugdringen. Een eerste stap hiernaartoe is 100 kg restafval per inwoner in 2022. Om dit te bereiken willen de colleges van Elburg en Oldebroek vanaf 1 januari 2021 een tariefprikkel (diftar) invoeren. Inwoners gaan daarmee op een andere manier voor hun afval betalen (afvalstoffenheffing).

Overig verkiezingsnieuws

Delen op Facebook
Vertel je netwerk
Delen op Twitter
Vertel een vriend