Logo De Belofte

HULSHORST - De gemeente Nunspeet heeft onlangs het vakantiepark Landrust in Hulshorst aangekocht. Gemeentebelang Nunspeet wil graag dat het aangekochte park een maatschappelijk- en sportbestemming gaat krijgen.

Dit is onder andere voortgekomen na een werkbezoek aan de Buurtvereniging Hulshorst, dorpshuis De Wieken en de voetbalvereniging Hulshorst. De partij ziet samen met deze organisaties een unieke kans om breedtesport een eigen plek te geven in Hulshorst.

Mogelijkheden

Gemeentebelang ziet naast het vierde veld voor de voetbalvereniging Hulshorst onder andere mogelijkheden voor een definitieve plek voor de ijsvereniging, de gewenste trimbaan en een betere ontsluiting en parkeergelegenheid.

Raadslid Ans Pluim zegt:” We hebben met de aankoop van Landrust een unieke kans die zich niet zomaar opnieuw voordoet. Wat ons betreft grijpen we die meteen.”

Verder is er tijdens dit werkbezoek gesproken over de woningbouw in Hulshorst, de werkzaamheden aan de Harderwijkerweg, gymlessen in het dorpshuis en de participatie in de recreatiezonering.

Veel input

Corrie Jansen raadslid van Gemeentebelang zegt: “We halen veel input op tijdens deze bezoeken. We horen wat goed gaat, waar verbetering mogelijk is en wat er speelt. Bovendien haal je altijd wel één of twee goede ideeën op in gesprekken als deze.”

Door: Mediapartner RTV Nunspeet

Delen op Facebook
Vertel je netwerk
Delen op Twitter
Vertel een vriend