Logo De Belofte

NUNSPEET - Al ruim 1,5 jaar is het nieuwe online systeem van de gemeente Nunspeet ‘iets melden’ actief. De gemeente is blij dat inwoners de weg naar het gemeentehuis weten te vinden, maar online invullen heeft voordelen.

Op 1 november 2018 lanceerde Wethouder Marije Storteboom en Leen van der Maas dit nieuwe systeem. Het aantal meldingen via nunspeet.nl/ietsmelden lopen heel erg uiteen en variëren qua inhoud, zo laat de gemeente Nunspeet weten. ‘De ene dag ontvangen wij  maar een enkele melding online en een dag later zijn het er bijvoorbeeld tien.’

Nu het de laatste weken hard waait, zijn er met name meldingen gedaan over takken op de weg. Afgelopen zomer rondom de overlast van de eikenprocessierups kreeg de gemeente dagelijks tientallen meldingen.

De gemeente laat in een reactie weten dat er nog steeds meldingen worden gedaan aan de balie, ook bellen sommige mensen liever. ‘Online een melding doen heeft zo zijn voordelen. Een melding kun je 24 uur per dag doen. Geef je bij het melden aan op de hoogte te willen blijven van de melding en voer je je e-mailadres in, dan ontvang je een e-mail zodra de melding is verholpen.’

De gemeente Nunspeet is blij dat inwoners de weg naar het gemeentehuis weten te vinden als het gaat om het doen van een melding. De gemakkelijkste weg is www.nunspeet.nl/ietsmelden, maar uiteraard staan medewerkers van de gemeente inwoners ook graag te woord aan de balie of via de telefoon.

Inwoners en bezoekers op de website kunnen 24 uur per dag hun klacht of melding op het gebied van de openbare ruimte of openbare orde doorgeven en ook volgen hoe de gemeente met de afhandeling van die melding omgaat.

Door: Mediapartner RTV Nunspeet

Het laatste nieuws uit Nunspeet

 • CU Nunspeet: betrek mensen met een verstandelijke beperking bij beleid

  13 januari 2021
  NUNSPEET - De ChristenUnie Nunspeet wil dat ook inwoners met een verstandelijke beperking actief en op maat betrokken worden bij het ontwikkelen van de Inclusie agenda. Raadslid Arie Harteveld: “ Als ChristenUnie hebben we veel aandacht gevestigd op de grote groep inwoners met een licht verstandelijke beperking. Zij gaan vaak niet de barricades op maar komen wel degelijk barrières tegen.”
 • Gemeentebelang ziet kansen voor Sportpark Hulshorst

  17 december 2020
  HULSHORST - Gemeentebelang Nunspeet ziet een unieke kans voor de kern Hulshorst om met de aankoop van een stuk grond de lokale faciliteiten flink uit te breiden.
 • Gemeentebelang Nunspeet vraagt meer mogelijkheden voor woonstarters

  10 november 2020
  NUNSPEET - Gemeentebelang Nunspeet heeft het college van burgemeester en wethouders om meer mogelijkheden voor woonstarters gevraagd. Door enerzijds starters op de woningmarkt beter te faciliteren en anderzijds ontwikkelaars meer mogelijkheden te geven om te bouwen hoopt de partij het beter mogelijk te maken voor starters om in de Gemeente Nunspeet te blijven wonen. Nadrukkelijk wordt aangegeven dat de gemeente zich moet richten op woningen voor de lokale bevolking.
 • Pieter Teeninga wethouderskandidaat ChristenUnie Nunspeet

  14 oktober 2020
  NUNSPEET - De ChristenUnie Nunspeet draagt Pieter Teeninga (65) uit Harderwijk voor als wethouder. Teeninga is een ervaren bestuurder. Hij was 11 jaar wethouder in Harderwijk. “Besturen is niet voor bange mensen,” zei hij in 2010. Er moest toen fors gesneden worden in subsidies. In 2014 was Teeninga de enige wethouder die een doorstart maakte in een heel nieuw college met jonge collega’s. “Ik ben een verbinder en zoek het gesprek met inwoners. Dat vind ik belangrijk. Samen kom je verder. Met die insteek wil ik ook graag in Nunspeet aan de slag.”
 • Forse uitgaven zijn nodig om de effecten van de coronacrisis op te vangen in Epe

  09 oktober 2020
  EPE - Het college van B&W heeft de begroting van de gemeente Epe voor de periode 2021-2024 gepresenteerd. Voor de eerste drie jaar is de begroting sluitend. Ingaande 2024 ontstaat naar verwachting een structureel tekort van € 1 miljoen. Maatregelen zullen in de toekomst nodig zijn om dit tekort op te heffen. Deze begroting speelt op deze uitzonderlijke situatie in. Dit keer geen budget voor nieuwe beleidsinitiatieven, maar een begroting die gebaseerd is op voortzetting van bestaand en reeds voorgenomen beleid.

Overig verkiezingsnieuws

Delen op Facebook
Vertel je netwerk
Delen op Twitter
Vertel een vriend