Logo De Belofte

HULSHORST - In dorpshuis De Wieken in Hulshorst worden maandag 2 maart twee openbare bijeenkomsten gehouden over natuurbrandpreventie, het gemeentelijk verkeers- en vervoersplan en de concept woonvisie van de gemeente Nunspeet.

Het eerste deel van de avond, aanvang 19:30 uur, wordt verzorgd door de gemeente Nunspeet. Dit deel is vooral bestemd voor mensen die woonachtig zijn in de bossen rondom Hulshorst. Gewezen wordt op de gevaren van een brand in de natuur maar ook hoe men er zelf aan bijdragen de gevolgen te beperken. Namens de gemeente Nunspeet zijn aanwezig wethouder Marije Storteboom en Alfred van Asselt van de brandweer.

Het tweede deel van de avond, aanvang 20:30 uur, wordt verzorgd door de buurtvereniging Hulshorst zelf. Inwoners wordt gevraagd hun wensen ten aanzien van verkeer en vervoer kenbaar te maken aan de hand waarvan een reactie wordt verstuurd aan het college van burgemeester en wethouders en de gemeente Nunspeet. Onder meer kan de vraag aan de orde komen of de Harderwijkerweg een wijkontsluitingsweg moet worden en welke snelheid moet gelden voor deze weg. Maar ook of er wensen zijn ten aanzien van het fietsverkeer.

Ook is het bestuur van de buurtvereniging benieuwd welke wensen er leven ten aanzien van de woningbouw in Hulshorst. Iedereen is welkom.

 

 

Door: Mediapartner RTV Nunspeet

Het laatste nieuws uit Nunspeet

Overig verkiezingsnieuws

 • Noodopvang voor kinderen in kwetsbare thuissituaties

  31 maart 2020
  NIJMEGEN - Burgemeester Bruls breidt de noodopvang uit voor kinderen die tijdens de schoolsluiting tot 6 april niet thuis kunnen blijven. Hij maakt hiermee een uitzondering op de regel dat alleen kinderen van ouders met cruciale beroepen opvang krijgen. Dat doet hij vanwege het risico op escalerende thuissituaties voor sommige kinderen..
 • Nieuwe attracties in Ede centrum als oplossing tegen leegstand

  31 maart 2020
  EDE - De leegstand in het centrum van Ede wordt aangepakt. Er komt een sportschool, een hip wereldrestaurant en misschien ook wel een grote paintball-attractie. Dat meldt Vandenbrink Onroerend Goed, eigenaar van een groot complex aan de Achterdoelen.
 • Wethouder weigert stukken voor onderzoek: 'Je krijgt het gevoel dat ze iets achterhouden'

  29 maart 2020
  ARNHEM - De Arnhemse wethouder financiën Ronald Paping weigert stukken aan te leveren voor onderzoek, laat rekenkamervoorzitter Arie Teeuw weten. Die wil daarmee de kwaliteit van de jaarstukken vaststellen. 'Je krijgt het gevoel dat ze iets achterhouden', zegt oud-voorzitter Piet van Dijk daarover.
 • Toch geen islamitische begraafplaats in Druten: 'Ik heb er geen woorden voor'

  27 maart 2020
  DRUTEN - Er komt in Druten geen begraafplaats voor moslims die door de coronacrisis niet in hun land van herkomst kunnen worden begraven. Een meerderheid van de gemeenteraad stemde donderdag tegen het idee omdat er genoeg alternatieven zijn.
 • Nieuw college Beuningen presenteert zichzelf en coalitieakkoord

  27 maart 2020
  BEUNINGEN - Beuningen Nu & Morgen, GroenLinks, D66 en de Partij van de Arbeid hebben een coalitieakkoord gepresenteerd, nadat het vorige college eind februari klapte. Per mail trok de grootste partij in de gemeenteraad van Beuningen de stekker uit de samenwerking met VVD en CDA.
Delen op Facebook
Vertel je netwerk
Delen op Twitter
Vertel een vriend