Logo De Belofte

ARNHEM - Omroep Gelderland houdt je op de hoogte van de gemeenteraadsverkiezingen. Via radio, online en televisie. Hieronder lees je wat je kan verwachten.

Op radio en online zijn we er woensdag vanaf 06.00 uur. Op de radio zijn er de hele dag door gasten, stemmers en verslaggevers te horen die meekijken hoe het gaat op de verschillende stembureaus in de provincie.

Online

Vanaf 08.00 uur kun je in een liveblog alles online volgen. Ga je stemmen? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., de beste komen in de blog.

TV

Om 17.00 uur is er het Gelderland Nieuws op tv uiteraard aandacht voor de verkiezingen, maar ook ander nieuws. Vanaf 21.00 uur is er de uitslagenavond met het laatste nieuws, de eerste uitslagen en duiding. Verslaggevers melden zich live vanuit Arnhem, Nijmegen, Apeldoorn, Tiel, Doetinchem en Ede.

De eerste stembureaus gaan woensdag open om 07.30 uur, op veel NS stations kan al eerder worden gestemd. In Zaltbommel gaat er zelfs net na middernacht al eentje open.

Zie ook:

Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Delen op Facebook
Vertel je netwerk
Delen op Twitter
Vertel een vriend