Logo De Belofte

ROZENDAAL - De lokale partij Rosendael '74 heeft het partijprogramma en de kieslijst rond.

'Als u kiest voor Rosendael ’74 dan stemt u voor daadkracht met een team van enthousiaste, constructieve en betrokken mensen. Een team met één drijfveer: wij houden van dit dorp en willen het unieke karakter daarvan behouden' is te lezen in een persbericht van de partij.

De partij is tevreden met de huidige gang van zaken en wil dat graag zo houden; door deelname aan de coalitie kan het huidige beleid worden voortgezet. De kieslijst van de partij ziet er als volgt uit:

1. Marieke Albricht

2. Corine ter Brugge

3. George van Gorkum

4. Gert-Jan Willemse

5. Ronald de Jonge

6. Hein Hoek

7. Kyra Jurriëns

8. Arno Adema

9. Ingrid Alberda van Ekenstein-Dijkstra

10. Martin Tuit

Kijk voor meer informatie op R74.nl

Reageren op dit bericht? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het laatste nieuws uit Rozendaal

 • Rijk Rozendaal maakt zich vooral zorgen om problemen bij de buren

  05 november 2019
  ROZENDAAL - De grootste zorgen van de gemeente Rozendaal gingen dinsdagavond uit naar de financiële tekorten bij buurgemeentes. De eigen begroting werd unaniem vastgesteld. De toch al goed gevulde spaarpot, wordt opnieuw aangevuld.
 • Rozendaal was al rijk, maar is nu nóg rijker

  19 oktober 2019
  ROZENDAAL - Rozendaal kan de komende jaren miljoenen aan haar reservepotjes toevoegen. Bezuinigingen zoals in veel omliggende gemeentes zijn niet nodig. De gemeente kiest ervoor de belastingen niet te verhogen.
 • Mads en Pepijn zetten onrust over hun schoolplein op politieke agenda

  17 september 2019
  ROZENDAAL - Er moeten meer groene speelmogelijkheden komen voor het schoolplein van de Rozendaalse Dorpsschool. Die vurige oproep deden Mads en Pepijn uit groep zes tijdens de raadsvergadering. En met succes. Coalitiepartij Rosendael ’74 laat weten 'de handschoen op te pakken'. Het 'intimiderende gedrag' van buurtbewoners noemt de partij 'onacceptabel'.
 • Weer ophef om Dorpsschool in Rozendaal, nu om de oude locatie

  11 september 2019
  ROZENDAAL - Opnieuw is er verzet rondom de Dorpsschool in Rozendaal. Nu gaat het om de herontwikkeling van de oude locatie aan de Steenhoek. De gemeente wil hier acht woningen neerzetten. Omwonenden voelen zich niet gehoord en dreigen met juridische stappen.
 • Geld blijft tegen de plinten klotsen in Rozendaal

  11 juli 2019
  ROZENDAAL - De kas werd opnieuw flink gespekt, en ook de zorgtekorten gaan vooralsnog aan Rozendaal voorbij. Veel gemeentes in de regio maken zich ernstige zorgen over hun financiële positie. Niet in Rozendaal.

Overig verkiezingsnieuws

Delen op Facebook
Vertel je netwerk
Delen op Twitter
Vertel een vriend