Logo De Belofte

ARNHEM - Hondenpoep, scheve stoeptegels, een nieuwe school, de zorg voor uw moeder of een geschikte woning voor uw dochter. De gemeenteraad van uw gemeente gaat er over. In 6 speciale live-uitzendingen radio en televisie besteedt Omroep Gelderland aandacht aan de vele hete hangijzers die in uw gemeente spelen.

We brengen debat, discussie en reportages, zodat u straks op 21 maart goed geïnformeerd uw stem kunt uitbrengen.De eerste uitzending van GldStemt is op vrijdag 9 februari live vanuit Cultura in Ede. Minister Arie Slob (mediazaken) is onze hoofdgast deze middag.

De televisie-uitzending (17.20-17.50 uur) wordt gepresenteerd door Inge de Jager en vaste commentator Wouke van Scherrenburg. Vanuit de verkiezingsbus presenteren Irene ten Voorde en Maarten Hagelstein de radio-uitzending van 16.00 uur tot 19.00 uur.

Iedereen is welkom

In de vijf uitzendingen die volgen doen wij achtereenvolgens Tiel, Doetinchem, Apeldoorn, Arnhem en Nijmegen aan. De tijden voor de radio en tv-show blijven iedere week hetzelfde. De locaties worden zo snel mogelijk bekendgemaakt. U bent van harte uitgenodigd om een uitzending bij te wonen en politieke partijen mogen naar hartenlust folders en stickers uitdelen voor zijn of haar partij.

Een greep uit de gasten die in onze uitzending worden geïnterviewd: Frans Duijts en Rogier Pelgrim, weervrouw Margot Ribberink, bioloog Jan van Hooff, presentator Jan de Hoop en vele anderen.

Heeft u tips, verhalen, kieslijsten of iets anders? Mail ons dan op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel ons: 026-3713 713
Delen op Facebook
Vertel je netwerk
Delen op Twitter
Vertel een vriend