Logo De Belofte

BENEDEN-LEEUWEN - De aankomende weken staat het ExtraFM-programma John op Woensdag in het teken van de lokale politiek. Dat gebeurt met het oog op de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart.

Alle lijsttrekkers van de politieke partijen schuiven gezellig aan in de radiostudio. De focus zal zijn om de luisteraar de lijsttrekker beter te laten leren kennen. Er zal een persoonlijke twist inzitten van de lijsttrekker, met bijvoorbeeld zijn of haar favoriete muziek.

Daarnaast zullen ook politieke zaken besproken worden. Iedere week komen twee lijsttrekkers langs, zijn tussen 20.00 en 22.00 uur, met uitzondering van 31 januari. Op die dag zal John op Woensdag eenmalig om 19.00 uur starten.

De planning:

17-01 van 20-21 uur dhr. Van Swam FD BOVEN LEEUWEN

17-01 van 21-22 uur dhr. Orlemans PARTIJ BENEDEN LEEUWEN

24-01 van 20-21 uur dhr. Van Gelder CDA

24-01 van 21-22 uur dhr. De Vree FD DREUMEL

31-01 van 19-20 uur mevr. Witzel FD MAASDORPEN

31-01 van 20-21 uur dhr. Donkers SOCIAAL MAAS EN WAAL

31-01 van 21-22 uur mevr. Van Ooijen SP

07-02 van 20-21 uur dhr. Van Echteld FD WAMEL

07-02 van 21-22 uur dhr. Bos VVD

Wil jij alles weten over de lokale lijsttrekkers, stem je radio dan af op ExtraFM. Vragen aan de lijsttrekker kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel tijdens de uitzending naar de studio: 0487-542929.

Reageren op dit bericht? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het laatste nieuws uit West Maas en Waal

Overig verkiezingsnieuws

 • JONG&Politiek krijgt nu geld vanuit de gemeente

  30 september 2021
  NUNSPEET - JONG&Politiek krijgt dit jaar vanuit de gemeente Nunspeet maximaal 3000 euro te besteden voor hun activiteiten. Hiermee is de ondersteuning vanuit de gemeente een feit. Eerder kregen de jongeren financiering vanuit Den Haag, maar dat is gestopt.
 • Meerderheid tekent zich af tegen verlengen selectieve woningtoewijzing woonwagenkampen

  29 september 2021
  NIJMEGEN - Een kleine meerderheid van de gemeenteraad lijkt niet te gaan instemmen met het verlengen van de gebiedsaanwijzing voor selectieve woningtoewijzing op de woonwagenlocaties Teersdijk en Ackerbroekweg. Dit gebeurt middels de inzet van artikel 10 van de Wet bijzondere maatregelen grootstedelijke problematiek (Wbmgp), ook bekend als de ‘Rotterdamwet’. Het college wil deze gebiedsaanwijzing, die ook geldt voor Zwanenveld (40-er straten), met vier jaar verlengen. Het middel wordt door woonwagenbewoners als stigmatiserend ervaren.
 • Tiel krijgt het onkruid nog niet onder controle

  29 september 2021
  TIEL - Het duurt zeker tot medio november voor het onderhoud van groen in Tiel weer helemaal op orde is. Dat zegt verantwoordelijk wethouder Frank Groen. Het onkruid in de stad tiert welig en er zijn in de afgelopen maanden grote achterstanden ontstaan in het beheer.
 • Arnhem pompt miljoenen in jeugdfonds

  29 september 2021
  ARNHEM - Arnhem maakt volgend jaar in de begroting 6,6 miljoen euro vrij voor een jeugdfonds. In de jaren erna komt daar telkens een miljoen euro bij, vertelt wethouder financiën Ronald Paping. Het geld is breed inzetbaar op meerdere beleidsterreinen om 'te doen wat nodig is' voor de jeugd.
 • Arnhem duikt verder onder landelijk gemiddelde met woonbelastingen

  29 september 2021
  ARNHEM - Ten opzichte van de rest van het land, is Arnhem een steeds voordeligere gemeente als het om woonbelastingen gaat. Dat blijkt uit de nieuwe meerjarenbegroting van de stad. De afgelopen jaren liet Arnhem de belasting voor huizenbezitters ook niet of nauwelijks stijgen.
Delen op Facebook
Vertel je netwerk
Delen op Twitter
Vertel een vriend