Logo De Belofte

RHEDEN - De PvdA in Rheden heeft Gea Hofstede gekozen als lijsttrekker van de PvdA in Rheden voor de komende gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018. De leden hebben ook de rest van de kandidatenlijst vastgesteld.

De PvdA heeft gekozen voor een compacte lijst van elf kandidaten. Daarop staan naast ervaren raadsleden ook een aantal nieuwe namen. De lijst wordt aangevoerd door twee zittende raadsleden. Naast de huidige fractievoorzitter Gea Hofstede staat Niels Booij als tweede op de lijst.

De partij zal binnenkort haar verkiezingsprogramma presenteren.

De kandidatenlijst ziet er als volgt uit:

1. Gea Hofstede uit Rheden
2.Niels Booij uit Dieren
3. Marleen Noorland uit Rheden
4. Joppe de Ruiter uit De Steeg
5. Henk van Valburg uit Dieren
6. Rob van der Weijden uit Dieren
7. Rien van Geet uit Velp
8. Jan Nagtegaal uit Velp
9. Bert Kiljan uit Velp
10. Goos Hageman uit Dieren
11. Arie Teeuw uit Velp

Reageren op dit bericht? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het laatste nieuws uit Rheden

Overig verkiezingsnieuws

 • Wethouder financiën West Betuwe is een blij man

  14 oktober 2019
  GELDERMALSEN - Hij wil optimisme uitstralen, wethouder Govert van Bezooijen van West Betuwe. Hij presenteerde maandag de programmabegroting tijdens het eerste persgesprek ooit van de nog jonge gemeente.
 • Waar zijn de mails van oud-burgemeester Zevenaar over tabaksfabrikant?

  14 oktober 2019
  ZEVENAAR - Waar is de mailbox van oud-burgemeester Jan de Ruiter van Zevenaar gebleven? Is het waar dat die gewist is, kort nadat onderzoeksjournalisten naar de rechter stapten om de mailbox boven tafel te krijgen? Daarover heeft de raadsfractie van Lokaal Belang in Zevenaar maandag vragen gesteld aan het college van burgemeester en wethouders in Zevenaar.
 • Kritiek op nieuw parkeerbeleid in Doetinchem: 'Niet goed voor het imago'

  14 oktober 2019
  DOETINCHEM - Parkeren in het centrum van Doetinchem wordt duurder. Daarnaast voert de gemeente ook betaald parkeren in de avonduren in.
 • Harderwijk pakt fietspaden aan

  14 oktober 2019
  - Harderwijk heeft ingestemd met een nieuw fietsbeleid voor de komende jaren. De gemeente wil inzetten op snelfietsroutes, fietsknooppuntennetwerk en voorzieningen voor scootmobielen.
 • Lachgas in de ban in Tiel

  14 oktober 2019
  TIEL - 'Het is afgelopen met lachgas in de binnenstad', oppert Tielse burgemeester Hans Beenakker. Woensdagavond besluit de gemeenteraad of het goedje definitief in de ban wordt gedaan.
Delen op Facebook
Vertel je netwerk
Delen op Twitter
Vertel een vriend