Logo De Belofte

Heumen

Aantal inwoners

16.500

Beloften

Gemeente statistieken

MALDEN - Wethouder Frank Eetgerink deed helemaal niet te luchtig over het verscherpte toezicht waar de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd zorgcentrum Malderburch in Malden onder heeft geplaatst. Dat zeg het college van burgemeester en wethouders in antwoord op schriftelijke vragen van de lokale partij Democraten Gemeente Heumen.

MALDEN - De huurprijzen blijven maar dalen. Winkelend publiek komt er steeds minder waardoor ook de omzet daalt. Het gaat bergafwaarts met het winkelcentrum in Malden. De ondernemers maken zich grote zorgen. Een plan moet daar verandering in brengen.

HEUMEN - Schaats- en skeelerliefhebbers in Heumen zijn de wanhoop nabij. De contouren van een skeelerbaan liggen al sinds 2009 klaar, maar zo lang die baan niet geasfalteerd is kunnen ze skeeleren wel vergeten. En het college van Heumen is niet van plan om 50.000 euro neer te tellen voor het asfalteren.

MALDEN - Automobilisten die gebruik maken van de Rijksweg N844 bij Malden moeten vanaf komende maand rekening houden met ernstige verkeershinder. De weg die dwars door het dorp Malden snijdt wordt tot in het voorjaar van 2020 afgesloten om groot onderhoud te kunnen uitvoeren.

MALDEN - De lokale partij Democraten Gemeente Heumen maakt zich zorgen over de kwaliteit van de geleverde zorg aan de bewoners van zorgcentrum Malderburch in Malden. Dat blijkt uit schriftelijke vragen die de partij stelt aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Heumen.

MALDEN - De Malderburch, het verpleeghuis in Malden dat een half jaar onder verscherpt toezicht staat van de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd, heeft het vertrouwen van de gemeente Heumen. Dat zegt wethouder welzijn Frank Eetgerink.

MALDEN - De Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd stelt dat cliënten van zorgcentrum Malderburch in Malden risico's lopen omdat de zorg niet voldoet aan de eisen. Als gevolg daarvan is de instelling voor een half jaar onder verscherpt toezicht gesteld.

MALDEN - Er is veel weerstand tegen het plan van de gemeente Heumen om langs de A73 tenminste drie windmolens te plaatsen. Omwonenden vrezen voor overlast van de windmolens en aantasting van het nabijgelegen natuurgebied De Hatertse Vennen. Bovendien is er volgens hen een prima alternatief.

Delen op Facebook
Vertel je netwerk
Delen op Twitter
Vertel een vriend