Logo De Belofte

Ermelo

Aantal inwoners

26.500

Beloften

Gemeente statistieken

ERMELO - De belastingen gaan omhoog in Ermelo. De toeristenbelasting stijgt zelfs met 50 procent. Dat werd donderdagavond bepaald tijdens de gemeenteraadsvergadering.

NUNSPEET - In partnerschap met de lokale partijen Gemeentebelang Nunspeet, Progressief Ermelo en Harderwijk Anders, is op 1 maart 2019 het project JONG&politiek gestart. Op dit moment zijn leden druk bezig om andere geïnteresseerden te werven.

ERMELO - Het plan voor de uitbreiding van Strand Horst gaat door. De gemeenteraad van Ermelo heeft donderdagavond unaniem goedkeuring gegeven.

ERMELO - De gemeente Ermelo wordt een 'dementievriendelijke gemeente'. Tijdens de raadvergadering is dat donderdagavond besloten.

ARNHEM - In partnerschap met de lokale partijen Gemeentebelang Nunspeet, Progressief Ermelo en Harderwijk Anders start op 1 maart 2019 het project JONG&politiek.

ERMELO - Er zijn zo'n 130 bezwaren binnengekomen bij de gemeente Ermelo tegen de nieuwbouwplannen rondom Strand Horst.

ERMELO - Het college van B en W heeft in het coalitie-akkoord beschreven welke plannen ze de komende vier jaar wil uit voeren. Hieronder kunt u een samenvatting lezen uit het bestuursakkoord over Ermelo.

ERMELO - Het college van B en W heeft in het coalitie-akkoord beschreven welke plannen ze de komende vier jaar wil uit voeren. Hieronder kunt u een samenvatting lezen uit het bestuursakkoord over wonen.

Delen op Facebook
Vertel je netwerk
Delen op Twitter
Vertel een vriend